Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DJI Carcasa subacvatica Action 260m, 108x64x33mm

Cod:

CP.OS.00000187.01


Cod intern: #881380

  • Distribuie pe:
325,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24L


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa subacvatica Action 260m, 108x64x33mm de la DJI

Carcasa impermeabila pentru DJI Action 2

Realizati fotografii subacvatice spectaculoase cu incredere. Carcasa rezistenta la apa pentru DJI Action 2 se va potrivi cu o camera cu un modul touchscreen sau un modul cu baterie si va va permite sa le utilizati in siguranta la o adancime de pana la 60 m. Sticla de inalta rezistenta asigura o imagine clara, lizibila aproape toate conditiile. Carcasa are, de asemenea, un buton special care va permite sa activati in mod convenabil inregistrarea in DJI Action 2.

Nota: Inainte de utilizare, asigurati-va ca carcasa este uscata si ca surubul de blocare este instalat corect. De asemenea, verificati daca garnitura impermeabila este curata, intacta si instalata corect. Inainte de a folosi carcasa, va recomandam sa o scufundati in apa timp de aproximativ 5 minute pentru a va asigura ca functioneaza corect.

 

Specificatie

 

Producator DJI
Nume Carcasa impermeabila pentru DJI Action 2
Balanta 88 g
Dimensiuni 108 x 64 x 33 mm
Compatibilitate Actiunea DJI 2

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.