Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ochelari Realitate Augmentata META Oculus Quest Pro 12GB 256GB Negru

Cod:

QM_73862


Cod intern: #2159505

  • Distribuie pe:
6.052,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Ochelari Realitate Augmentata Oculus Quest Pro 12GB 256GB Negru de la META

Ochelari VR Meta Quest Pro

logo meta

Lucrati intr-un mediu virtual, fara a parasi lumea reala

Cu o realitate mixta de inalta rezolutie de ultima generatie, puteti interactiona fara efort cu lumea virtuala, ramanand in acelasi timp ancorat in spatiul dvs. fizic.
realitate mixta

Colaborati in realitate mixta, chiar si de la distanta

Calatoria de la idee la colaborare nu a fost niciodata mai usoara. Proiectati intr-o realitate mixta, ramanand in acelasi timp legat de spatiul dvs. fizic de design. Invitati colaboratori din intreaga lume sa se alature spatiului dvs. si sa lucreze la proiecte comune in timp real.
posibilitate de colaborare

Scufundati-va in procesul creativ

Meta Quest Pro reuneste tot ce este mai bun din VR pentru a oferi o perspectiva noua asupra modului in care proiectam pentru lumea fizica si cea virtuala. Cu diverse aplicatii de editare si pictura VR, procesul creativ capata o intorsatura cu totul noua.
creatie in vr

Construieste o noua sufragerie din propria sufragerie


Ce ar fi daca ai putea vizita interiorul unei case sau al unei cladiri inainte de a fi construita? Sau daca ai putea ridica un zgarie-nori cu o mana pentru a-i examina integritatea structurala? Datorita camerei reale de inalta rezolutie pentru realitate mixta, tu si colegii tai veti putea efectua astfel de actiuni si multe altele.
inginerie in vr

Chiar si in cealalta parte a lumii, te vei simti ca si cum ai fi fata in fata

Expresiile autentice de avatar reproduc expresiile faciale naturale pentru a va permite sa fiti pe deplin prezent la intalniri de serviciu sau cu prietenii, precum si sa va dezvaluiti mai mult din adevaratul sine in VR.
comunicare

Tehnologia purtabila suprema

Un profil optimizat si un design echilibrat care ofera mai mult confort, astfel incat sa puteti lucra, crea si colabora mai mult in VR. Mai mult, datorita diferitelor niveluri de imersiune in VR, lumea virtuala nu mai este unidimensionala. Cel mai bun aspect? Totul functioneaza chiar daca porti ochelari de vedere.
purtabilitate ridicata

Priveste realitatea prin lentilele complet noi

Stiva optica este cu peste 40% mai subtire in comparatie cu Quest 2 datorita tehnologiilor optice si lentilelor clatite. Aceste inovatii brevetate functioneaza prin refractia luminii in modulul optic. De asemenea, ofera un contrast cu 75% mai mare si culori vibrante datorita unei game de culori de 1,3 ori mai largi.
lentile mai subtiri
lentile inovative

Multitasking, noua superputere.

Indiferent ce ai de facut, ai o noua super-putere. Deschideti mai multe ecrane redimensionabile pentru a va organiza sarcinile, a lucra la idei noi, a transmite in flux podcasturi, fluxuri de stiri sau liste de redare sau pur si simplu discutati cu prietenii. Multitasking-ul nu a fost niciodata mai simplu.
multitasking

Intinde mana si atinge realitatea virtuala

Cu controllerele cu urmarire automata care sunt echilibrate pentru a oferi feedback haptic TruTouch si ciupire de precizie pentru un control mai fin, VR nu a fost niciodata atat de intuitiv si simplu. Controllerele devin extensii naturale ale mainilor tale in VR .
feedback haptic

Echipamente de ultima generatie si multe altele.

Meta Quest Pro vine cu tot ce aveti nevoie pentru a incepe sa lucrati, sa creati si sa colaborati: controlere Meta Quest Touch Pro, statie de incarcare cu un adaptor de alimentare rapid USB-C, 10 senzori avansati VR/MR, 256 GB spatiu de stocare, 12 GB RAM si un procesor Qualcomm Snapdragon XR2+
hardware puternic
Afişa
Ecran 2 x LCD
Rezoluţie 1800 x 1920 per ochi
Rată de reîmprospătare 90 Hz
Căști
Procesor Qualcomm SnapdragonXR2+
RAM 12 GB
Stocare internă 256 GB
Distanța IPD 2,2 până la 3" / 55 până la 75 mm
Senzori Urmărirea ochilor
Intrare audio 3 x Microfon integrat
Iesire audio 2 x Căști integrate
1/8" / 3,5 mm mufă
Wifi Wi-Fi 6E (802.11ax)
Bluetooth 5.2
Durata maximă a bateriei 2 ore
Timp de încărcare a bateriei 2 ore
Dimensiuni 10,4 x 7,7 x 5" / 265 x 196 x 127 mm
Greutate 1,6 lb / 722 g
Controlor
Tip baterie 1 x încorporat
Durata maximă a bateriei 10 ore
Dimensiuni 5,1 x 2,8 x 2,4" / 130,0 x 70,0 x 62,0 mm
Greutate 5,4 oz / 153 g
Sistem de urmărire
Tip de urmărire Urmărire 6-DoF interior/exterior
Camere de luat vederi 3 x orientat spre față cu trecere
2 x cu orientare lateral

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.