Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Senzor de Prezență Aqara PS-S02D Lean Away, Wi-Fi Alb

Cod:

PS-S02D


Cod intern: #2210315

  • Distribuie pe:
425,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Senzor de Prezență PS-S02D Lean Away, Wi-Fi Alb de la Aqara

Senzor de prezență Aqara FP2

Aqara Presence Sensor FP2 folosește tehnologia radar cu unde milimetrice de ultimă oră, care poate detecta cu precizie prezența oamenilor chiar și cu mișcări ușoare. Această tehnologie asigură continuitatea și stabilitatea dispozitivului inteligent. De asemenea, are funcția de poziționare a zonei, care permite automatizarea diferitelor condiții în diferite zone, cum ar fi paturi și mese. Un spațiu poate fi acum împărțit în până la 30 de zone mici și poate recunoaște până la cinci ținte (Detecție cu mai multe persoane). De asemenea, poate controla alte dispozitive inteligente de acasă prin ecosisteme precum Apple Home pentru a realiza aplicații mai largi. Dispune de funcții precum recunoașterea căderii umane și un senzor de lumină încorporat. De asemenea, este un mare ajutor care poate combina cu adevărat diversitatea vieții de acasă a utilizatorului și poate realiza automatizarea diferitelor personalități.

Senzor de prezenta AQARA FP2

Repere:

Poziționarea zonei: oferă avantaje semnificative față de senzorii de mișcare cu infraroșu PIR tradiționali prin utilizarea unui singur senzor radar pentru a monitoriza încăperi de până la cca. 430 sq ft (aproximativ 40 m²)*. În plus, îl puteți împărți în până la 30 de zone, cum ar fi canapea, pat sau desktop. În plus, puteți configura automatizarea individuală pentru fiecare zonă. Este ca și cum ați folosi mai mulți senzori de mișcare PIR simultan cu un senzor de prezență, FP2.

Detectare mai multe persoane: până la 5** persoane țintă pot fi detectate simultan. Rezultatul este că, în timp ce împarte spațiul, poate răspunde automat în funcție de poziția diferitelor persoane, fără a interfera unul cu celălalt.

Precizie ultra-înaltă: confidențialitatea și acuratețea detectării sunt luate în considerare. Este capabil să recunoască semnalul non-inductiv de detectare fără a colecta imagini reale.
Automatizarea, în general, poate fi realizată local. Tehnologia radar cu unde milimetrice este mai stabilă decât detectarea senzorului cu infraroșu, chiar și atunci când stai așezat sau dormi.

Controlați alte dispozitive prin HomeKit etc.: FP2 este expus ca senzori multipli în HomeKit (și Home Assistant), Alexa și Google Home. Puteți integra senzorul cu ușurință
fără a necesita un hub, care este aparent cea mai bună soluție pentru pasionații de case inteligente pentru a vă extinde configurația pentru casa inteligentă.****

Detectarea căderii și alerte***: Când cineva dintr-o cameră cade, FP2 vă poate detecta și vă poate notifica. Este realizat în cel mai privat și convenabil mod posibil, fără a fi nevoie să purtați niciun dispozitiv sau să instalați o cameră pentru monitorizare constantă. Raza de acțiune este un cerc cu o rază de 2 metri, iar precizia detectării căderii este >98%. Înălțimea de instalare recomandată este de 2,5 m-2,8 m.

Senzor de lumină încorporat:  Senzor de detectare a luminii complet funcțional în ecosistemul Aqara. Cu el, automatizarea luminii devine mult mai flexibilă și plăcută. Senzorul de lumină încorporat permite, de asemenea, automatizarea avansată a locuinței bazată pe întuneric.

Automatizare locală și modalități de instalare flexibile: După finalizarea instalării, produsul rulează local. Automatizarea lui FP2 va funcționa în continuare așa cum setarea inițial dacă există instabilitate ocazională a rețelei Wi-Fi. Și vă protejează mai bine intimitatea. Are mai multe metode de instalare pentru a se adapta în diverse scenarii de instalare.

IPX5 și port USB-C ascuns: Datorită gradului de IP, senzorul poate fi instalat și în medii umede, cum ar fi băi. Senzorul are un port USB-C deschis, care vă permite
să schimbați cablul inclus cu unul compatibil USB-C, crescând flexibilitatea de plasare.

Senzor de prezenta AQARA FP2

Declinări de răspundere

*Un spațiu de detectare recomandat este de 10 m³ -40 m³.

** Cel mai bun rezultat poate fi obținut în cazul urmăririi a cel mult 3 persoane.

***Numai plasarea pe tavan este acceptată pentru detectarea căderii. Iar detectarea căderii poate identifica doar majoritatea scenariilor normale de cădere și nu poate fi folosită ca înlocuitor pentru echipamentul medical sau vederea. În prezent, detectarea căderii nu poate face distincția între căderea lentă de un perete sau leșinarea după ce ați stat.

****Bluetooth este disponibil pentru funcția viitoare ca Matter.

Comparaţie

Tehnologii de detectare Pro Contra
Senzori radar cu unde milimetrice 1. Raza de detecție puternică.
2. Putere redusă a radarului.
3. Percepția exactă a distanței
și a unghiului.
Uneori, deranjat de unele resurse, cum ar fi
ventilatoare și plante. (Dar FP2 le poate seta ca
resurse perturbate, evitând astfel perturbarea.)
Senzor PIR 1. Mic.
2. Ieftin.
3. Putere redusă.
4. Ușor de utilizat.
Senzorii de mișcare PIR au efecte de temperatură: dacă
temperatura ambiantă este ridicată, precizia poate
fi foarte afectată.
(Infraroșu pasiv)
1. Imposibil de detectat corpul uman staționar.
2. Imposibilitatea de a distinge mai multe persoane.

Senzor de prezenta AQARA FP2

Cazuri utilizator:

Scena 1: scena „Redefinirea spațiului”.

În viața de acasă inteligentă din trecut, oamenii au adesea nevoie să instaleze senzori de mișcare mici în diferite locuri. Deoarece raza de detectare și capacitatea senzorului sunt limitate, utilizatorul trebuie să instaleze mai mulți senzori. Rezultă o gestionare incomodă a utilizatorilor, setări supărătoare și alte probleme. 

FP2 redefinește „spațiul virtual” din aplicație. Reîmpărțiți spațiul în intervalul de 40 m³ (8 m × 6 m). Aceasta înseamnă că într-o astfel de gamă, utilizatorii au nevoie de un singur senzor de prezență umană pentru a realiza automatizarea personalizată în mai multe spații virtuale mici, pentru a reduce dezordinea și consumul de energie al utilizatorilor care gestionează mai mulți senzori. Acum, un senzor de prezență FP2 este aproximativ egal cu utilizarea în funcțiune a mai multor senzori vechi, făcând posibilă economisirea continuă a energiei. Viața simplă începe cu simplificarea dispozitivelor inteligente de acasă.

Scena 2: Scena de lectură liniștită

Senzorii de mișcare PIR tradiționali nu pot percepe de obicei când utilizatorul stă liniștit. Ca urmare, unele echipamente de automatizare nu pot detecta și suspenda munca. Prin urmare, utilizatorul trebuie să-și strângă mâna frecvent pentru a declanșa detectarea senzorului. 

Când utilizatorii automatizează cu vechii senzori de mișcare/prezență PIR, se întâmplă adesea ca automatizarea de detectare să nu poată fi declanșată din cauza stării nemișcate. Utilizarea FP2 poate rezolva eficient această problemă. Tehnologia radar cu unde milimetrice aplicată de FP2 poate continua să detecteze chiar dacă utilizatorul stă nemișcat, prin detectarea bătăilor inimii și a respirației utilizatorului.

Scena 3: Controlați alte sub-dispozitive inteligente pentru casă prin conectarea la Apple HomePod mini etc. 

Potrivit pentru utilizatorii care au deja Apple Home, Google Home și Amazon Alexa acasă. În trecut, utilizatorii foloseau produse terțe și adesea aveau nevoie de interacțiune vocală pentru a porni alte dispozitive. Există vreo altă modalitate de a face comportamentul de conectare inteligent al utilizatorului natural fără a cheltui prea mult efort?

FP2 este conectat la dispozitivul Apple HomePod mini, utilizatorul trebuie doar să intre într-o anumită zonă mică, iar FP2 simte prezența corpului uman, care poate declanșa alte lumini inteligente să reacționeze prin aprinderea luminilor.

Scena 4: Detectarea căderii și reducerea rănilor cauzate de cădere (noi utilizatori de senzori)*

Căderile sunt ușor de produs la grupul de vârstnici. Cunoașterea situației căderii cât mai curând posibil este o modalitate importantă pentru persoanele în vârstă de a preveni rănile adânci cauzate de cădere, în special pentru persoanele în vârstă care trăiesc singure. Prin urmare, este foarte important să detectați starea de cădere și să obțineți la timp mementouri de informații.

FP2 este instalat în locuri relativ înguste prin instalarea pe tavan, cum ar fi bucătării, toalete sau dormitoare. Detectarea în timp real a stării căderii și feedback de la distanță în aplicație, astfel încât membrii familiei aflați la distanță pot primi mementouri și alarme mai rapide.

*Detecția căderii poate identifica doar majoritatea scenariilor de cădere și nu poate fi folosită ca înlocuitor pentru echipamentul medical sau vederea. În prezent, detectarea căderii nu poate face distincția între căderea lentă de un perete sau leșinarea după ce ați stat.

Senzor de prezenta AQARA FP2

Exemple de scene de automatizări:

1. Modul Lean Away fără întârzieri. 

DACĂ absența este detectată de senzorii de prezență din fiecare cameră, APOI stingeți luminile, aerul condiționat și armați sistemul de alertă. 

Înainte, trebuia să așteptați zeci de minute pentru a vă asigura că modul Away nu va fi declanșat în timp ce cineva era acasă. Acum, veți putea economisi energie și crește protecția fără a activa manual modul Away. 

(Senzor de prezență FP2 + Hub + Smart Plug/Smart Lights) 

2. Wake Up automatizări care nu deranjează membrii familiei tale.

DACA cineva intra in baie in timp ce prezenta inca este detectata in zona patului, ATUNCI Nu deschide umbrele*. 

*Ar trebui configurate doua automatizari: pentru prezenta si absenta in zona de pat. FP2 poate detecta, dacă cineva este încă în pat, iar automatizarea Wake-Up nu va fi declanșată în cazul în care se trezește o altă persoană. 

(Senzor de prezență FP2 + Hub + Driver cortină) 

Senzor de prezenta AQARA FP2

3. Iluminare de accent care te urmărește.

DACĂ este detectată prezență pe desktop, APOI Aprindeți luminile corespunzătoare. 

Iluminatul vă poate urmări acum prin încăpere: doar luminile din apropiere se vor aprinde, în timp ce alte lumini se vor stinge una din care părăsiți zona! 

(Senzor de prezență FP2 + Hub + bandă LED/ Lumini inteligente/ mufă inteligentă) 

Senzor de prezenta AQARA FP2

4. Detectează prezența și începe securitatea acasă.

DACĂ este detectată prezență în sufragerie, APOI Porniți camera Aqara G3 pentru a monitoriza. 

Porniți camera G3 detectând prezența oamenilor într-un spațiu mai mare: dacă cineva este detectat de FP2, camera G3 va fi pornită automat pentru monitorizare și poate naviga prin camera de zi. 

(Senzor de prezență FP2 + Camera Hub G3)

Senzor de prezenta AQARA FP2

Specificații:

  • Nume produs: Aqara Presence Sensor FP2
  • Tip produs. PS-S02D/PS-S02E
  • Raza de recunoaștere: Montare pe perete: 8 metri în direcția radială, cu un unghi orizontal de 120°, urmărind până la 5 ținte.
  • Montare pe tavan: un cerc cu o rază de 2 metri, precizia detectării căderii> 98%
  • Sursa de alimentare: DC 5V 1A, porturi de tip C
  • Protocol wireless: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.2, *Bluetooth este disponibil pentru funcția viitoare ca Matter
  • Temperatura de functionare: -10°C ~+40°C
  • Umiditate de funcționare: 0 ~ 95% RH, fără condensare
  • Gradul de protecție: IPX5
 

Specificatii tehnice


  • Emag
    • Tip produs
    • Utilizat pentru
    • Tip conectare
    • Conectivitate
      Wireless
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Raza de recunoaștere: Montare pe perete: 8 metri în direcția radială, cu un unghi orizontal de 120°, urmărind până la 5 ținte.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.