Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Senzor inteligent Aqara HE1-G01 multifunctional Smart Gateway Wireless Hub E1 compatibil cu Apple HomeKit si Google Assistant

Cod:

HE1-G01


Cod intern: #950625

  • Distribuie pe:
133,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Senzor inteligent HE1-G01 multifunctional Smart Gateway Wireless Hub E1 compatibil cu Apple HomeKit si Google Assistant de la Aqara

Senzor multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub E1 compatibil cu Apple HomeKit si Google Assistant

 

 

Senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub E1 este unul dintre cele mai mici dispozitive din clasa sa. Insa, in ciuda dimensiunilor reduse, senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub E1 este suficient de puternic pentru a controla o multime de gadgeturi smart. Este compatibil cu multe dispozitive Aqara Zigbee, ca de exemplu corpuri de iluminat, intrerupatoare, camere si nenumarati senzori. Poate controla inclusiv motorul de draperie AQARA Smart Roller Shade Controller.

In plus, este compatibil cu Apple HomeKit si Google Assistant astfel ca vei putea controla diversele dispozitive din casa ta prin intermediul vocii, fara sa fii nevoit sa misti vreun deget.

 

Caracteristici:

- Zigbee 3.0;
- Poate conecta pana la 128 de dispozitive;
- Control prin aplicatie: Aqara Home;
- Compatibil cu Apple Home Kit;
- Compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant, Alice, Marusya, etc;
- Functie de amplificator semnal Wi-Fi;
- Alimentat de un USB-A;
- Ax ajustabil la 210°;
- Flexibil si portabil.

 

 

Compatibilitate fara limite
Senzorul multifunctional Smart Gateway Wireless AQARA Hub E1 permite dispozitivelor Aqara sa se conecteza cu o multime de ecosisteme precum si cu nenumarati asistenti vocali.
Este compatibil cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTT si multe altele. 

*AQARA Hub E1 nu poate fi controlat de ecosistemele compatibile. Functia sa este integrare a gadgeturilor Aqara in astfel de ecosisteme si/sau sa permite controlul lor prin intermediul vocii.

 

 

 

Poate conecta pana la 128 de dispozitive
Aqara la reteaua smart din casa ta AQARA Hub E1 este unul dintre cele mai mici gagdeturi de acest fel si actioneaza precum un creier pentru dispozitivele inteligente. Suporta pana la 128 de gadgeturi (atat clasice cat si cele mai noi). Si astfel, te poti bucura de beneficiile celei mai rapide, stabile si aconomice tehnologii Zigbee 3.0.

 

 

Alimentare prin USB-A, poate fi amplasat oriunde
Portul integrat USB-A permite hub-ului sa fie alimentat de la aproape orice dispozitiv ca de exemplu baterie externa, priza, PC sau chiar un router. Axul gadetului poate fi rotit la 210° asa ca poate fi amplasat in aproape orice locuri.

 

 

Nu este doar pentru reteaua Zigbee ci extinde si aria de acoperire pentru semnalul Wi-FI
Actioneaza precum un amplificator pentru semnalul Wi-Fi, pe latimea de banda 2.4 GHz astfel ca reteaua Wi-Fi devine mult mai stabila.

 

 

Esti notificat daca este detectata o scurgere de apa si cand esti plecat
Prin conectarea unui Senzor detectie scurgeri apa wireless Aqara la AQARA Hub E1 vei fi notificat in cazul in care este detectata o scurgere de apa. Mai mult, prin integrarea intr-un sistem precum IFTTT pot primi notificari si alte persoane via unui apel telefonic sau organizarea unui sistem automatizat de oprire a alimentarii cu apa.

 

 

Controleaza automat Motorul de draperie AQARA Smart Roller Shade Controller
Odata conectat la hub-ul E1, functionarea Motorului de draperie AQARA Smart Roller Shade Controller poate fi automatizata in functie de timp (ca de exemplu sa ridice draperia in fiecare zi dimineata) sau doar daca te afli in locatia respectiva. Mai mult, ii poti verifica statusul si il poti controla cu vocea.

 

 

Uita de aprinderea/stingerea manuala a corpurilor de iluminat
AQARA Hub E1 permite senzorilor si intrerupatoarelor sa functioneze impreuna astfel incat ai oportunitatea de a creea automatizari sau, daca preferi, sa controlezi vocal aprinderea/stingerea lor. Luminele se vor aprinde cand intri in camera si se opresc daca nu este nimeni prezent intr-o incapere, intr-un interval specific de timp. Nu vei mai avea nevoie sa apesi butonul intrerupatorului ceea ce este mai comod si mai igienic.

 

Specificatii tehnice


  • Emag
    • Tip produs
    • Utilizat pentru
    • Tip conectare
      USB
    • Conectivitate
      Wireless
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      - Poate conecta pana la 128 de dispozitive;

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.