Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SwitchBot Robot automatizare draperii sau perdele Curtain ROD 2, alb

Cod:

27643


Cod intern: #2076633

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta DecoPortal

Iti recomandam alte produse similare din categoria Smarthome

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 119.

Descriere Robot automatizare draperii sau perdele Curtain ROD 2, alb de la SwitchBot

Automatizati orice perdea de tip tija, cu ajutorul robotului Curtain ROD 2.

Instalati in 30 de secunde fara suruburi, piulite sau alte instrumente. Este cea mai accesibila solutie de perdea/draperie motorizata.

Acum poti schimba cu usurinta sistemul de functionare, nu este nevoie sa inlocuiti perdeaua. Puteti sa va controlati sistemul automatizat cu Alexa, Google Home si Siri, cu Hub Mini.

Sistemul este practic si util pentru perdele/draperiile montate pe tavane inalte, pentru varstnici si persoane cu dizabilitati.

Spre deosebire de alte solutii de perdele inteligente, SwitchBot Curtain este conceput pentru a moderniza si automatiza perdelele existente. Mai mult SwitchBot Curtain a fost distinsa cu Good Design Award 2020 si IDEA 2020 si este prima solutie de perdea/draperie inteligenta de modernizare din lume.

 

COMPATIBILITATE

Indiferent ca este o tija rotunda, sina in forma de U sau I, SwitchBot Curtain se poate potrivi intotdeauna. Varianta ROD este compatibila cu tija rotunda Asigurati-va ca selectati tipul potrivit si masurati dimensiunile sinelor/tijelor de perdea, astfel incat sa poata functiona fara probleme.

Echipat cu o baterie reincarcabila poate dura 8 luni in functie de utilizare. In plus, exista un mini panou solar SwitchBot care odata conectat la SwitchBot Curtain, nu va mai trebui sa reincarcati niciodata.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.