Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Segway Ninebot eKickscooter D38E, Viteza maxima 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 38 km Black/Red

Cod:

AA.00.0012.06


Cod intern: #1020955

  • Distribuie pe:
2.508,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Ninebot eKickscooter D38E, Viteza maxima 25 km/h, Dimensiune roti 10 inch ,Autonomie max 38 km Black/Red de la Segway

Exact ce ai nevoie pentru drumurile tale! Seria D a trotinetelor electrice Ninebot KickScooter este formata din 3 modele: D18E, D28E si D38E. Aceste modele au un design indraznet cu baza rosie a trotinetei care sigur iti va atrage atentia. 

Modelul Ninebot KickScooter D38E are o autonomie maxima de 38 km, astfel trotineta electrica D38E va fi mijlocul tau de deplasare cu o viteza de pana la 25km/h.

 

 

Lumineaza drumul pentru siguranta

Pentru a garanta siguranta calatorilor, toate modelele au iluminat LED fata, spate si frana. Lumina fata de 2.1W te va ajuta sa vezi foarte clar pe unde te deplasezi in orice moment al zilei. In plus fata de lumini, toate modelele vin cu reflectoare E-MARK pe fata, lateral si in spate, facand usoara identificarea trotinetei in conditii de luminozitate scazuta in momentul in care o lumina este indreptata in directia trotinetei.

 

Siguranta si confort datorita anvelopelor mari

Toate cele 3 modele Seria D au anvelope de 10 inch cu camera pentru a oferi o calatorie confortabila si lina. Structura de polimer si compozitia rezistenta la uzura a anvelopelor ofera stabilitate si cea mai buna durabilitate. Pe roti se gasesc si cele doua frane independente care se controleaza din maner. Pe roata din fata avem frana ABS Electronica (E-ABS) iar pe roata din spate avem o frana cu tambur. Combinatia celor doua frane ofera mai multa stabilitate si siguranta pe timpul calatoriilor.

 

Ecran LED colorat si usor de citit

Toate modelele din Seria D au ecran LED cu display colorat, cu un buton de control care face usor de pornit/oprit trotineta, luminile sau de a schimba intre modurile de calatorie: ECO, Standard, Sport sau Walk mode.

 

Calatoresti pe orice drum

Cu tractiune pe fata si o propulsie durabila a motorului care se observa in puterea trotinetelor, vei putea calatori pe multe tipuri de drumuri.

D38E: cu o putere de 350W, panta de inclinare poate fi de pana la 20%.

 

Structura robusta si usor de carat

Seria D are un cadru dublu in forma triunghiulara care face ca structura trotinetei sa fie puternica si stabila. Acest cadru solid poate sustine o greutate neta de pana la 120 kg pentru D38E. In plus, trotineta are un mecanism de pliere in 2 pasi care poate fi facut cu o singura mana. Parcarea si transportul trotinetei tale este mult mai usor de realizat datorita sistemului sigur si facil de blocare/deblocare.

 

Beneficii ale Sistemului Inteligent de Management a Bateriei (BMS)

Seria D vine cu o baterie cu un sistem de recuperare care garanteaza ca nu se pierde energia din timpul drumului si care monitorizeaza indeaproape performantele. Fiecare model al Seriei D are alta capacitate a bateriei, ceea ce influenteaza autonomia trotinetelor (18, 28 and 38 km) si timpul lor de incarcare:

D38E: are o capacitate a bateriei de 367 Wh (10200 mAh) si se incarca complet in aproximativ 6.5 ore.

Incarcarea trotinetelor este facila datorita portului de incarcare amplasat in baza trotinetei.

 

3 moduri de condus si 1 Walk mode: pe care il alegi?

Ecranul digital LED nu numai ca iti arata deodata nivelul bateriei, informatii despre viteza si conexiunea Bluetooth, dar iti permite si sa selectezi unul dintre cele 4 moduri de condus. Cu un dublu click pe butonul de pornire poti schimba instant intre:

– Modul ECO salveaza energia: cu o viteza de pana la 15km/h, acest mod permite bateriei sa dureze mai mult oferind o autonomie mai mare

– Modul Standard D: cu o viteza de pana la 25 km/h, acest mod este combinatia perfecta intre viteza si autonomie

– Modul Sport S: cu o viteza de pana la 25 km/h, acest mod este mai rapid si are un stil de calatorie mai puternic

– Modul Walk: cu o viteza de pana la 5 km/h, acest mod iti permite sa impingi cu usurinta trotineta pe langa tine atunci cand mergi pe jos.

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      25 km/h
    • Masa proprie
      16.3 Kg
    • Masa maxima
      120 Kg
    • Dimensiuni
      114,3 x 48 x 116 cm
    • Tip roti
      10 inch
    • Altele
      Putere motor 350 W
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Lithium-Ion
    • Durata de incarcare
      6.5 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.