Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DJI Drona Mini 2 SE 2.7K30 12MP Gimbal 3 axe 31min 249g

Cod:

CP.MA.00000573.01


Cod intern: #2335924

  • Distribuie pe:
1.856,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Drona Mini 2 SE 2.7K30 12MP Gimbal 3 axe 31min 249g de la DJI

Drona DJI Mini 2 SE 

 

 

O perspectiva mult mai presus de cea obisnuita

Intotdeauna este o idee excelenta sa surprindeti momentele de zi cu zi sau calatoriile. DJI Mini 2 SE va ofera o perspectiva unica, care face ca momentele dvs. sa zboare.

 

 

Usor si portabil

Cat de usor este DJI Mini 2 SE? La mai putin de 249 g, cantareste cam cat un mar si incape in palma. Compact si convenabil, Mini 2 SE este partenerul tau ideal de calatorie, transformand modul in care iti surprinzi momentele preferate.

 

 

Transmisie video HD de pana la 10 km

Mini 2 SE suporta o transmisie video HD de pana la 10 km si are capacitati excelente de anti-interferenta, oferindu-va posibilitatea de a zbura mai departe si de a vedea mai clar.

   

31 minute de zbor

Cu o autonomie maxima a bateriei de 31 de minute, Mini 2 SE ofera mai mult decat suficient timp pentru a realiza fotografia perfecta.

   

Zbor robust

Mini 2 SE zboara in mod stabil si fiabil si va pastreaza filmarile stabile chiar si atunci cand zburati in medii cu vanturi de nivel 5, de pana la 38 km/h.

Altitudinea maxima de decolare

4000m

Rezistenta la vant

38kph (nivel 5)

 

Destinat si incepatorilor 

Aplicatia DJI Fly este insotita de instructiuni clare si de tutoriale de zbor usor de urmarit, care acopera toate sfaturile de care aveti nevoie.

 

 

 

Decoleaza sau aterizeaza cu o singura atingere

Tineti apasata pictograma de decolare/aterizare, iar drona va decola sau va ateriza automat.

   

Planare stabila

Cu o combinatie de sisteme de detectie GNSS, posibilitatea vederii in jos si in infrarosu, drona poate sta stabil in aer.

   

Intoarcere acasa

Smart RTH, Low Battery RTH si Failsafe RTH va ofera mai multa incredere si liniste in timpul zborului.

 

QuickShots

Cu doar cateva atingeri, DJI Mini 2 SE inregistreaza si filmeaza automat clipuri video de nivel profesional pentru a le partaja direct pe retelele de socializare. Indiferent daca sunteti incepator sau mai experimentat, aplicatia DJI Fly va ajuta sa produceti rezultate impresionante, completate cu coloane sonore si filtre.

 

 

Selectati dintre panoramele Sfera, Unghi larg si 180°, iar Mini 2 SE va face restul, generand o capodopera panoramica fara efort, cu o singura atingere.

 

Panorama
   
180*
   
Sfera

 

Usor pentru incepatori

LightCut va poate recunoaste filmarile aeriene, poate selecta punctele culminante si le poate edita automat.

 

Diverse templates

LightCut recomanda in mod inteligent sabloane video de diferite stiluri si adauga automat muzica si efecte, astfel incat sa puteti crea un videoclip uimitor fara efort.

 

 

Camera Gimbal puternica

Retraieste cele mai bune momente cu filmari de inalta calitate.

 

 

Gimbal cu 3 axe

Cu un sistem de stabilizare mecanica pe 3 axe, Mini 2 SE asigura imagini uniformizate in mod constant, indiferent de cat de aventuros va aventurati.

   

Imagini clare

Camera CMOS de 1/2,3 inchi echipata ofera fotografii de 12 MP si videoclipuri de pana la 2,7K.

Inregistrati momente frumoase cu familia si prietenii sau surprindeti intreaga amploare a peisajelor naturale in timpul unei calatorii, DJI Mini 2 SE poate adauga ceva special oricarei idei creative.

   

Zoom 4×

Zoomul 4× va permite sa faceti tranzitia intre cadre cu distante si compozitii diferite atunci cand filmati videoclipuri HD. Asta inseamna ca puteti surprinde imagini clare si uimitor de vii ale copiilor dumneavoastra, ale prietenilor pufosi sau ale arhitecturii de la o distanta sigura.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.