Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Informatii despre datele tale

Politica DecoPortal privind prelucrarea datelor tale personale in cadrul Site-ului poate fi consultata accesand linkul Nota de informare a persoanelor vizate privind prelucrarea datelor personale in cadrul DecoPortal.

Nota de informare contine inclusiv informatii referitoare la gestionarea cererilor tale in calitate de posesor de date personale in scopul exercitarii drepturilor tale privind protejarea datelor detinute de DecoPortal.

In vederea exercitarii acestor drepturi de informare, acces, rectificare, restrictionare, stergere, opozitie si/sau portare a datelor cu caracter personal, iti punem la dispozitie doua modalitati:

  1. Un modul online securizat Informatii despre datele tale personale, asociat contului tau, ce contine mecanisme de verificare a identitatii tale in sistemul nostru de referinta.
    Verificarea identitatii tale ca posesor de date personale poate necesita furnizarea de date personale suplimentare la un nivel rezonabil, limitat la activitatea de confirmare a identitatii tale
    Aceste date suplimentare vor fi retinute temporar, pe o perioada de timp adecvata scopului declarat.
  2. In situatia in care nu ai un cont si nu doresti sa creezi unul in scopul utilizarii instrumentelor online puse la dispozitie pentru gestionarea datelor tale personale sau nu ai reusit sa utilizezi instrumentele puse la dispozitie in Site dupa autentificarea ta sau autentificarea ta a esuat, poti trimite o solicitare scrisa, care sa includa o descriere detaliata si clara a dreptului pe care doresti sa-l exerciti referitor la protectia datelor personale, la adresa de email [email protected].

Nu am cont sau nu imi aduc aminte

Pentru a vizualiza datele asociate cu adresa ta de email sau telefon, este necesar sa confirmi ca acestea iti apartin

Doresc sa confirm: