Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ruptor R6 v3, Autonomie 75 km, Viteza maxima 45 km/h, 150 kg max., Auriu\Negru

Cod:

5901821999090


Cod intern: #2538781

  • Distribuie pe:
6.893,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere R6 v3, Autonomie 75 km, Viteza maxima 45 km/h, 150 kg max., Auriu\Negru de la Ruptor

Hulajnoga Elektryczna Ruptor R6 v3 Składany skuter elektryczny 55km/h

Hulajnoga Elektryczna Ruptor R6 v3 Składany skuter elektryczny 55km/h Kolor złoty

Trotineta electrica Ruptor R6 V3

Nu trebuie sa spunem ca este unic. Puteti vedea asta dintr-o singura privire. Va putem garanta ca puterea care emana din design se traduce perfect in puterea pe care o veti simti atunci cand pedalati.

 

VACANTA BLOCATA LA 20 km/h*

  • Baterie de 20Ah - autonomie de pana la 75 km
  • Iluminare completa - lumini frontale duble puternice si indicatoare
  • Scuter cu doua motoare pe roti de 10 inch
  • Aplicatie dedicata pentru telefonul dvs.
  • Garantie de la usa la usa
  • Alarma antifurt

 

Cadru nou intarit - mai multa siguranta si fiabilitate!

Avem vesti bune pentru tine! Trotinetele noastre electrice sunt acum si mai sigure si mai fiabile!

Am introdus un nou cadru ranforsat care a fost proiectat pentru siguranta si durabilitate maxima. Acesta este fabricat din aluminiu de inalta calitate, care este rezistent la deteriorari mecanice. Ca urmare, cadrul este capabil sa reziste la sarcini grele, precum si la socuri si impacturi.

Principalele avantaje ale noului cadru intarit al scuterului electric:

  • Rezistenta maxima si rezistenta la deteriorari mecanice
  • Siguranta si fiabilitate la un nivel superior
  • Durata de viata lunga

Hulajnoga Elektryczna Ruptor R6 v3 Składany skuter elektryczny 55km/h Prędkość maksymalna 55 km/h

Ruptor R6 V3 - Putere dubla a motorului

Sunteti un fan al condusului rapid? Daca da, avem ceva potrivit pentru tine! O adevarata bestie pe doua roti. Regele de necontestat al junglei urbane. Intr-un cuvant: Ruptor R6.

Inca de la prima vedere poti vedea ca acesta este un scuter unic in felul sau. Caracterul pe care il vedeti in design se traduce perfect in puterea pe care o simtiti atunci cand conduceti.

O trotineta nu pentru oricine

Ruptor este un scuter nu pentru toata lumea si cu siguranta nu pentru cei slabi de inima. De ce? Acest pradator salbatic este un model cu parametri puternici, care poate fi imblanzit doar de iubitorii de senzatii extreme. Nu se lasa intimidat de niciun obstacol si chiar si persoanele foarte inalte, cu o constitutie corporala masiva, pot conduce scuterul.

Iar tu, cum vei profita la maximum de aspectul si caracterul de pradator al lui Ruptor?

Puterea dubla a Ruptor face ca scuterul sa fie perfect pentru off-road si pentru conditii mai dificile. Profita la maximum de potentialul sau!

Atunci cand calatoriti pe Ruptor, sunteti intotdeauna sigur ca veti iesi in evidenta in multime si va veti sublinia stilul individual.

Hulajnoga Elektryczna Ruptor R6 v3 Składany skuter elektryczny 55km/h Waga 28.5 kgHulajnoga Elektryczna Ruptor R6 v3 Składany skuter elektryczny 55km/h Model R6 v3

O adevarata bestie

Pentru ca altfel cum poti numi o masina care are pana la doua motoare (fata si spate), fiecare cu un potential de 800W? Acest lucru ii permite lui Ruptor sa se laude nu doar cu o autonomie mare, ci si cu o calatorie confortabila.

R6 este echipat cu roti fata si spate cu suspensie wishbone. Aceasta solutie va va ajuta sa evitati durerile la incheieturi si genunchi care pot aparea in timpul mersului pe bicicleta. In plus, veti depasi fara prea multe probleme denivelarile si obstacolele mici.

Sufletul unui pradator

In Ruptor, veti gasi un intreg spectru de facilitati care va vor oferi o experienta maxima in timpul utilizarii zilnice. Descoperiti si alte avantaje care fac aceasta masina si mai puternica.

Afisaj
Pe ecranul de afisare veti vedea, printre altele, informatii despre temperatura controlerului, astfel incat sa puteti monitoriza starea vehiculului dvs. in timp real.

Mod pietonal
Modul pietonal este o solutie inovatoare pentru persoanele care calatoresc in compania unor persoane nemotorizate. Cu aceasta functie, Ruptorul dvs. nu numai ca va mentine o viteza intre 1 si 5 km/h, dar va porni si luminile de avarie. Este modalitatea perfecta de a tine mereu pasul cu ceilalti.

Aplicatia
Ruptor R6 vine cu o aplicatie dedicata, astfel incat, din pozitia telefonului, puteti efectua o multitudine de actiuni. Puteti verifica starea tehnica a scuterului (kilometraj, nivelul bateriei etc.) si puteti ajusta setarile acestuia in functie de nevoile dumneavoastra (de exemplu, viteza in fiecare treapta de viteza). Puteti, de asemenea, sa imobilizati vehiculul in timp ce este stationar pentru a-i bloca rotile. Daca incercati sa il porniti, se va declansa o alarma, reducand astfel probabilitatea de furt.

Hulajnoga Elektryczna Ruptor R6 v3 Składany skuter elektryczny 55km/h Moc silnika 1600 W

Siguranta

Pentru ca pradator nu trebuie sa insemne riscant. Vrem sa calatoresti in siguranta pentru viata si sanatatea ta. De siguranta ta se ocupa franele pe disc, amplasate in partea din fata si din spate a scuterului. La franare, se activeaza o lumina de avertizare pentru ca ceilalti participanti la trafic sa stie ca intentionati sa opriti sau ca incetiniti. De pe Ruptor R6 nu puteau lipsi nici semnalele de viraj, care informeaza pe toata lumea cu privire la intentiile tale - fie ca vrei sa virezi sau sa depasesti un alt scuter.

Arata-ti gheara!

Simte puterea unei emotii reale si o doza solida de adrenalina de fiecare data cand pornesti la drum. Datorita numeroaselor sale caracteristici de siguranta si a constructiei blindate, scuterul nu este doar robust, ci si confortabil de utilizat. Vei incerca sa imblanzesti bestia? Daca sunteti dornici de senzatii tari si doriti sa experimentati intregul spectru al mobilitatii urbane, Ruptor R6 este un succes. Cu conditia sa il poti imblanzi!

Faceti cunostinta cu bestia

Nu oricine poate imblanzi un astfel de pradator. Experimenteaza puterea a doua motoare de 800 W si avantajele unui design blindat. Aflati ce poate face pentru dvs. tehnologia inovatoare si cum sa cresteti siguranta cu ajutorul franelor pe disc. Exprima-ti caracterul cu o trotineta electrica si porneste la drum ca si cum nu ar exista ziua de maine!

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      45 km/h
    • Masa proprie
      28.5 Kg
    • Masa maxima
      150 Kg
    • Tip roti
      10 Inch
    • Altele
      Material cadru: Aluminiu
    • Culoare
      Negru\Auriu
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Litiu-ion

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.