Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Xiaomi Trotineta electrica Pro 4 (2nd Gen), BHR8067GL, 60 Km, Anvelope 10", Negru

Cod:

53931


Cod intern: #2631625

  • Distribuie pe:
3.011,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Trotineta electrica Pro 4 (2nd Gen), BHR8067GL, 60 Km, Anvelope 10", Negru de la Xiaomi

Trotineta electrica Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2, Autonomie max. 60 Km, Viteza maxima 20 Km/h, Anvelope 10", Negru 

 

 

Mai multa putere pentru momente speciale

Sistemul de baterii de 48V este combinat cu un motor cu tractiune spate de 400W pentru a oferi un cuplu si mai mare. Fie ca accele

   

Confort sporit la condus cu anvelope de 10" imbunatatite si marite

Suprafata imbunatatita a anvelopei a fost largita de la 54 mm la 60 mm*, are un volum de aer mai mare pentru o mai buna absorbtie a socurilor. Datorita suprafetei mai mari de contact a anvelopei, aderenta este efectiv crescuta, permitandu-va sa va aplecati in viraje, rezultand o calatorie mai stabila si mai sigura.

   

Instrumentar de bord multifunctional, date dintr-o privire

Ghidonul este asezat la un unghi usor de utilizat, indicand conducatorului viteza, nivelul bateriei, semnalizarea si starea scuterului in timpul deplasarii

   

Trei moduri de viteza la indemana ta

Comutarea intre diferitele moduri de viteza se face prin simpla apasare de doua ori a butonului de pornire din partea de jos a ecranului.

   

Capacitatea sporita a bateriei asigura o autonomie foarte mare, de pana la 60 km

Bateria cu litiu de 468Wh asigura o autonomie mare de deplasare cu o singura incarcare. Va permite sa va bucurati de calatorii suplimentare in timpul deplasarilor zilnice si al scurtelor escapade de weekend.

   

Metodele multiple de recuperare ofera o experienta de condus complet noua

Energia cinetica generata in timpul franarii si al derapajului este transformata in energie electrica pentru a creste autonomia de rulare.

   

Un sistem inteligent de gestionare a bateriei asigura siguranta acesteia

Algoritmul de gestionare a bateriei (BMS) monitorizeaza in permanenta starea bateriei si ofera sase masuri inteligente de protectie impotriva supraincarcarii, supradescarcarii, supraincalzirii si supracurentului. Aceste masuri prelungesc durata de viata a bateriei scuterului si asigura siguranta in timpul mersului.

   

Aplicatia Mi Home/Xiaomi Home pentru fiecare calatorie

Conectati trotineta electrica Xiaomi 4 Pro (a 2-a generatie) la aplicatia Mi Home/Xiaomi Home prin Bluetooth pentru a afisa nu numai informatii despre starea, bateria si kilometrajul trotinetei, ci si pentru a controla luminile, a bloca motorul, a seta farurile cu reglare automata si a actualiza firmware-ul

   

Traiectorie mai sigura in viraje cu semnalele de viraj integrate

Indicatorul standard de inalta intensitate, certificat E-Mark, se aprinde imediat cand este apasat butonul de viraj, iar un semnal sonor avertizeaza pietonii si vehiculele din spate, asigurand siguranta fiecarui viraj.

   

Liniste in calatoriile pe timp de noapte datorita farurilor automate luminoase

Farurile automate pot fi activate in aplicatia Mi Home/Xiaomi Home. Atunci cand imprejurimile sunt intunecate, farurile se aprind automat pentru a usura si mai mult condusul.

   

Franare fiabila si vizibilitate excelenta pe sosea

Lampa din spate se aprinde automat atunci cand este activat farul. Lumina spate clara avertizeaza in mod eficient pietonii si vehiculele din spatele dvs. atunci cand franati. De asemenea, puteti seta ca lumina din spate sa ramana aprinsa tot timpul, totul din aplicatia convenabila Mi Home/Xiaomi Home.

   

Cadru rigid si fiabil din otel carbon de inalta rezistenta

Fabricat din otel carbon cu grosimea de 1,5 mm, cadrul poate rezista la o sarcina statica maxima de 500 kg si la o sarcina maxima de 120 kg pentru utilizator. Durabilitatea si rezistenta fiabila a scuterului

   

Frana dubla pentru protectie dubla

Frana cu tambur de pe roata din fata si sistemul E-ABS de pe roata din spate lucreaza impreuna pentru a reduce distantele de oprire si pentru a creste siguranta.

   

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      20 km/h
    • Masa proprie
      19 Kg
    • Masa maxima
      120 120 Kg
    • Dimensiuni
      115 x 121.5 cm
    • Altele
      Continut pachet: 1 x Incarcator
      1 x Cheie Allen
      1 x Trotineta electrica
      1 x set de suruburi
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Lithium-Ion
    • Durata de incarcare
      9 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.