Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Controller DJI RC Pro, 5.5"15km raza transm., auton. 3h

Cod:

CP.MA.00000406.01


Cod intern: #1918748

  • Distribuie pe:
5.494,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24L


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Controller DJI RC Pro, 5.5"15km raza transm., auton. 3h de la DJI

DJI RC Pro - Telecomandă de înaltă performanță pentru DJI Mavic 3 și DJI Air 2S, Ecran de 1080p de înaltă luminozitate, Rază de transmisie de 15 km, Ideal pentru fotografiere aeriană în aer liber



Gamă extinsă, semnal puternic - Cu sistemul de transmisie O3+, telecomanda DJI RC Pro acceptă o rază maximă de transmisie video de 15 km cu o latență de până la 120 ms. Ecran luminos pentru zborul în aer liber - Un ecran de 5,5 inchi 1080p cu o luminozitate maximă de 1.000 de nit vă permite să vedeți mai multe detalii în mai multe locuri când zburați, chiar și sub lumina directă a soarelui. Construit pentru performanță - DJI RC Pro este echipat cu un procesor de mare viteză care oferă durabilitate, stabilitate și o experiență de funcționare lină de fiecare dată când zbori. Control de precizie - Manevrele de precizie, operarea fluidă și o compoziție mai bună a fotografiilor sunt toate la îndemână cu stick-urile de control de înaltă calitate ale DJI RC Pro. Audio, video și multe altele - Redați videoclipuri la 4K/120fps în codecuri H.264 și H.265 și chiar instalați aplicații terță parte pentru opțiuni creative infinite. Compatibilitate - Modele de avioane acceptate: DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Air 2S. DJI RC Pro va susține mai multe avioane DJI în viitor. Verificați actualizările oficiale de la DJI pentru cele mai recente informații.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.