Luni - Vineri 9:00 - 18:00

FOREO Luna Mini 2 Perie De Curatare Pentru Toate Tipurile De Ten - Black

Cod:

QM_172486


Cod intern: #344035

  • Distribuie pe:
695,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Luna Mini 2 Perie De Curatare Pentru Toate Tipurile De Ten - Black de la FOREO

Dispozitivul LUNA mini 2 este disponibil in 5 culori interesante si este prevazut cu un sistem de curatare T-Sonic imbunatatit, asigurand o curatare chiar mai profunda si mai eficienta a fetei. Tehnologia sofisticats T-Sonic, combinata cu o perie de fata cu 3 zone si cu 50% mai mare, indeparteaza impuritatile care provoaca pete, oferind o piele cu aspect mai curat, mai luminos si mai sanatos. Suprafata periei este prevazuta cu puncte tactile mai subtiri pentru a curata delicat pielea sensibila sau uscata si cu puncte tactile mai groase, dispuse in partea superioara, pentru o curatare de precizie. Partea din spate directioneaza pulsatiile mai direct pentru a curata si improspata tenul mai gras.

Mod de utilizare: Umeziti-va fata si aplicati produsul de curatare preferat. Umeziti dispozitivul LUNA mini 2 si impingeti usor peria pe fata cu miscari circulare timp de 1 minut. Clatiti si uscati fata si aplicati produse de ingrijire a pielii dupa cum doriti.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.