Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Teesa TSA9008 Rose, 2 perne, negru

Cod:

TSA9008


Cod intern: #2385973

  • Distribuie pe:
858,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 20,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere TSA9008 Rose, 2 perne, negru de la Teesa

Doresti sa creezi un loc confortabil de relaxare in gradina sau pe terasa? Alege mobilier de gradina care sa permita intregii tale familii sa petreaca timp impreuna.

Mobilier de gradina din ratan
Fabricat din ratan de inalta calitate, setul Rose 1 este durabil, rezistent la intemperii si usor de curatat. Din acest motiv, va fi perfect atat pentru a te odihni in gradina, dar si ca mobilier de terasa sau balcon.

Un set pentru intreaga familie
Fiecare element al setului este atent proiectat pentru un confort perfect si un sprijin optim pentru spate. Canapeaua cu doua locuri si cele doua fotolii incluse in setul de gradina Rose 2 au perne moi, care garanteaza momente de relaxare in aer liber.

Mobilier de gradina cu masa
Setul de mobilier de gradina este completat de o masa din ratan. Are o constructie solida si o suprafata suficient de mare pentru a putea servi bauturi, gustari sau pentru diverse decoratiuni. O poti folosi pentru cafea cu prietenii sau la un ceai de dupa-amiaza in familie.

Decorarea gradinii sau a terasei
Mobilierul de gradina din ratan Teesa Rose se distinge nu numai prin functionalitate. Designul lor modern si finisajul elegant le vor face sa arate bine in gradina sau pe terasa ta. Cu atat mai mult cu cat setul Rose este disponibil in doua culori, iar astfel vei gasi cu siguranta unul care se va imbina perfect cu spatiul tau.

Setul este format din 4 elemente
Culoare Technorattan: negru
Culoare
perna: negru Impletitura: manuala, din PE (tehnorattan)
Cadru: otel, vopsit cu pulbere, negru
Numar locuri: 4
Canapea 2 locuri: 102 x 60 x 81 cm
Fotoliu : 58 x 60 x 81 cm
Masuta de cafea: 71 x 41 x 40 cm
Greutate (fara ambalaj): 30,1 kg

Mobilier de grădină Teesa Rose 1 tehnorattan

Doriți să creați un loc confortabil pentru a vă relaxa în grădină sau terasă? Alege mobilier de grădină care să permită întregii tale familii să petreacă timp împreună.

Mobilier de gradina din tehnorattan

Fabricat din tehnorattan de înaltă calitate, setul Rose 1 este durabil, rezistent la condițiile meteorologice și ușor de curățat. Din acest motiv, este perfectă atât pentru relaxare în grădină, cât și pentru mobilier de terasă sau balcon.

Un set pentru întreaga familie

Fiecare piesă a setului este proiectată cu atenție pentru un confort perfect și un sprijin optim pentru spate. Setul de gradina Rose 1 include o canapea cu doua locuri si doua fotolii cu perne moi care garanteaza momente de relaxare in aer liber.

Mobilier de gradina cu masa

Setul de mobilier de grădină este completat de o masă din tehnorattan. Are o construcție solidă și o suprafață suficient de mare pentru a găzdui băuturi, gustări și decorațiuni. Îl poți folosi liber în timp ce bei o cafea cu un prieten sau un ceai de după-amiază în familie.

Amenajare gradina si terasa

Transmițătorul Bluetooth pentru mașină oferă o calitate excelentă a sunetului. Cu toate acestea, dacă doriți să îmbunătățiți rapid basul în muzica preferată, butonul de bas situat pe carcasa emițătorului este util.

Operare intuitivă

Mobilierul de grădină Teesa Rose 1 tehnorattan se distinge nu numai prin funcționalitate. Designul lor modern și finisajul elegant le vor face un decor al grădinii sau terasei tale. Mai ales că ai șezlonguri de grădină disponibile în două culori, așa că cu siguranță vei găsi unul care se va potrivi perfect în spațiul tău.

Dosar: Instructiuni de asamblare
Dosar: Instructiuni de intretinere DE, EN, GR, PL, RO, SK
 
 
 
 
 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.