Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Priza SMART Avatto OT02-EU, Putere 3680W, 16A, WiFi, Tuya, Control vocal, Alb

Cod:

28428


Cod intern: #2049309

  • Distribuie pe:
45,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Priza SMART OT02-EU, Putere 3680W, 16A, WiFi, Tuya, Control vocal, Alb de la Avatto

Priză WiFi inteligentă Avatto OT02-EU TUYA

Priza inteligentă Wi-Fi vă permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate la acesta. Funcționarea este facilitată de aplicațiile Smart Life și Tuya. Produsul este compatibil și cu Google Home, Amazon Alexa și Yandex Alice. Vă permite să creați programe de lucru, să setați cronometre și să controlați dispozitivele în grupuri. În plus, are caracteristici de securitate, astfel încât să-l poți folosi în siguranță.

imagine

Mai multe posibilități cu aplicația

Acum puteți avea acces la cele mai importante informații la îndemână. Priza inteligenta Avatto Wi-Fi este compatibila cu aplicatiile Tuya si Smart Life - de la nivelul acestora poti controla dispozitivele indiferent unde te afli. Cu doar câteva clicuri, puteți porni/opri echipamentul, puteți stabili un program sau puteți ajusta setările.

imagine

Reglați funcționarea acestuia la nevoile dvs

Programați lucrul dispozitivelor inteligente. Prin intermediul aplicației, puteți, de exemplu, să setați aparatul de cafea să facă cafea la ora 7:00 și să stingeți luminile în apartament la ora 23:00 când vă culcați. În plus, există o opțiune de a porni un temporizator care va opri automat dispozitivul selectat după ora specificată.

imagine

Control vocal

Un alt avantaj al OT02-EU este funcția de control vocal. Mufa inteligentă Avatto este compatibilă cu Amazon Alexa, Google Home și Yandex Alice, printre altele. Datorită acestui lucru, puteți utiliza comenzi vocale simple pentru a ajusta funcționarea dispozitivelor la nevoile dvs. Nu mai trebuie să te ridici de pe canapea pentru a stinge lumina.

imagine

Funcția de partajare a dispozitivului

De asemenea, este posibil să acordați acces altor membri ai gospodăriei la OT02-EU. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați echipamentul selectat în aplicație și să îl partajați cu alți utilizatori. Drept urmare, cei dragi pot folosi comod espressorul sau pot stinge lumina atunci cand uita sa o faca dupa ce ies din casa.

imagine

Design atent

Priza inteligentă Avatto a fost proiectată pentru a fi convenabilă și sigură de utilizat. Datorită funcției de memorie, dispozitivul va înregistra ultimele setări utilizate în cazul unei întreruperi de curent. În plus, protecția la supraîncărcare previne deteriorarea echipamentului, iar funcția de control de grup facilitează funcționarea. De asemenea, puteți controla consumul de energie al dispozitivelor individuale.

imagine

Producător avato
Model OT02-EU
Culoare alb
App Viață inteligentă, Tuya
Control vocal Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice etc.
tensiune de intrare AC 100-250V 50/60Hz
Capacitate maximă 16A, 3680W
Conectivitate wireless 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Material PC+ABS V0
temperatura de lucru -20°C ~ 55°C
Umiditatea de funcționare 0-95%RH
Dimensiuni 51 x 51 x 81 mm

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.