Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Intrerupator touch Avatto ZTS02-EU-B1 ABS, 10 A, 86 x 86 x 33 mm, Negru

Cod:

30783


Cod intern: #2298514

  • Distribuie pe:
64,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Intrerupator touch ZTS02-EU-B1 ABS, 10 A, 86 x 86 x 33 mm, Negru de la Avatto

Comutator tactil pentru lumina ZigBee Avatto ZTS02-EU-B1 Single TUYA (negru)

Comutatorul tactil Avatto ZTS02-EU-B1 va fi perfect pentru casa ta inteligenta. Iti permite sa aprinzi si sa stingi in mod convenabil lumina, iar datorita compatibilitatii cu aplicatia TUYA / Smart Life iti permite sa controlezi iluminarea de la distanta. De asemenea, puteti controla dispozitivul cu Amazon Alexa si asistentii vocali Google Assistant. Comutatorul se remarca si prin rezistenta la apa si prin designul elegant si minimalist. Produsul este echipat cu 1 buton si accepta protocolul de comunicare ZigBee 3.0 - pentru functionarea sa corecta este necesar un hub ZigBee suplimentar (nu este inclus).

Avatto/ZTS02-EU-B1/3

Control de la distanta cu aplicatia

Nu sunteti sigur daca ati stins lumina inainte de a pleca de acasa? Nu trebuie sa te mai intrebi - tot ce trebuie sa faci este sa iei telefonul tau! Comutatorul este compatibil cu aplicatia TUYA / Smart Life, astfel incat sa poti aprinde sau stinge iluminarea de la distanta de pe smartphone. De asemenea, obtineti capacitatea de a crea cronometre si programe de lucru pentru dispozitivele dvs. De obicei te trezesti la 7 dimineata si te culci la 23:00? Setati lumina astfel incat sa se aprinda si sa se opreasca automat in aceste momente.

Avatto/ZTS02-EU-B1/6

Chiar mai multe posibilitati

Aplicatia ofera mult mai multe posibilitati. De exemplu, va puteti conecta dispozitivele si le puteti controla in grupuri. De asemenea, este posibil sa imperechezi comutatoarele cu alte dispozitive pentru a crea scene inteligente. De exemplu, foloseste un senzor de miscare suplimentar si fa ca lumina sa se aprinda automat cand intri in casa! De asemenea, puteti partaja dispozitivele cu alti membri ai familiei, astfel incat acestia sa le poata controla si de pe smartphone-ul lor.

Avatto/ZTS02-EU-B1/7

Control vocal

Ti-ai ocupat mainile in timp ce gatesti si ai nevoie de lumina suplimentara? Sau poate esti intins intr-un pat confortabil si vrei sa stingi lumina? Nicio problema - comutatorul Avatto este compatibil cu Google Assistant si Amazon Alexa. Asa ca il puteti controla cu comenzi vocale! Acum este nevoie doar de cateva cuvinte pentru a aprinde sau stinge rapid iluminarea.

Avatto/ZTS02-EU-B1/5

Design imbunatatit

Comutatorul se caracterizeaza printr-un design elegant, minimalist - va completa perfect orice aranjament. Datorita designului simplu, este, de asemenea, foarte usor de curatat - doar stergeti-l de praf din cand in cand. De asemenea, se distinge prin durabilitate ridicata si rezistenta la decolorare, zgarieturi si alte tipuri de daune. In plus, intrerupatorul este rezistent la apa - il puteti instala in siguranta in baie. Dispozitivul a fost echipat si cu o lumina de fundal care poate fi pornita sau oprita in orice moment.

Avatto/ZTS02-EU-B1/2

Asamblare simpla - functionare placuta

Instalarea dispozitivului nu va va cauza probleme si nu va dura prea mult timp. De asemenea, puteti utiliza doua intrerupatoare pentru a controla o lampa - aceasta solutie va fi perfecta, de exemplu, pentru scari. Datorita acestui lucru, puteti aprinde cu usurinta lumina de la parter si o puteti stinge cand urcati la etaj!In plus, butonul de produs este foarte placut la atingere si permite o operare convenabila. Nota: pentru instalarea corecta a comutatorului, este necesar un fir neutru.

Avatto/ZTS02-EU-B1/4

Producator avato
Model ZTS02-EU-B1
Culoare Negru
Numarul de butoane 1
putere nominala 800W/canal
curent nominal 10A
tensiune de intrare AC 110-240V, 50/60Hz
Consumul de energie in modul standby 0,45 W / 0,1 mA
Material ABS
Material panou Geam securizat
Dimensiuni 86 x 86 x 33 mm
Sisteme suportate iOS 8.0, Android 4.0 si versiuni ulterioare
App TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings
Protocolul ZigBee ZigBee 3.0

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.