Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Intrerupator Draperii Avatto Smart WiFi N-CS10-W TUYA Alb

Cod:

30810


Cod intern: #2298565

  • Distribuie pe:
85,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Intrerupator Draperii Smart WiFi N-CS10-W TUYA Alb de la Avatto

Comutator Smart WiFi Roller Shuttle Avatto N-CS10-W TUYA (alb)

Comutatorul inteligent de la Avatto va fi util nu numai acasă, ci și, de exemplu, la birou, restaurant sau hotel. Vă permite să controlați comod rulourile și le puteți controla și de la distanță, folosind aplicația TUYA / Smart Life. În plus, dispozitivul este compatibil cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant. Stabiliți programe de lucru și creați scene inteligente - posibilitățile sunt cu adevărat vaste. Comutatorul acceptă conexiunea prin Wi-Fi și are un design elegant și minimalist.

Avatto/N-CS10-W/1

Control de la distanță cu aplicația

Controlează-ți jaluzelele cu smartphone-ul tău. Comutatorul este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, care oferă o mulțime de funcții interesante. Acum puteți deschide sau închide ferestrele de la distanță cu doar câteva clicuri! De asemenea, vă puteți controla dispozitivele ca grup sau le puteți partaja cu alți membri ai familiei, astfel încât și ei să le poată opera de la distanță.

Avatto/N-CS10-W/2

Chiar mai multe posibilități

Personalizați funcționarea jaluzelelor casei dvs. pentru a se potrivi stilului dvs. de viață. Aplicația vă permite să creați cronometre și programe de funcționare, astfel încât să vă puteți deschide automat ferestrele dimineața, când vă treziți, și să le închideți seara, după apusul soarelui. De asemenea, aveți opțiunea de a asocia comutatorul cu alte dispozitive, cum ar fi senzorii. Configurați-l astfel încât, de exemplu, jaluzelele să se deschidă când intri în cameră!

Avatto/N-CS10-W/3

Compatibilitate cu asistenții vocali

Stai întins într-un pat confortabil și vrei să te culci imediat, dar totuși trebuie să închizi ferestrele? Nu ai un smartphone la îndemână? Nu vă faceți griji - nu trebuie să vă ridicați sau să ajungeți la telefon! Comutatorul este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa, așa că îl puteți controla cu simple comenzi vocale. Cu doar câteva cuvinte, poți acoperi sau descoperi rapid o fereastră fără să te miști de pe scaun!

Avatto/N-CS10-W/4

Design modern

Comutatorul Avatto se va potrivi perfect în aproape orice decor. Are un design modern, stilat și o construcție simplă, astfel încât nu veți avea nicio problemă să o curățați. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor de instalat. Mai mult, au fost folosite materiale de înaltă calitate pentru a face comutatorul, care nu se va estompa sau nu se va deforma chiar și după o utilizare prelungită. De remarcat sunt și iluminarea moale de fundal (care poate fi dezactivată) și panoul elegant din sticlă, care este rezistent la zgârieturi.

Avatto/N-CS10-W/5

 

Specificații

 

Marca rapid
Model N-CS10-W
Culoare alb
Frecvență 2.412-2.484 GHz
Standard wireless IEEE 802,11 b/g/n
Putere nominală 600W
Curent nominal 10 A
Tensiune de intrare AC 85-265 V, 50/60 Hz
Tensiune de ieșire AC 85-265 V, 50/60 Hz
Consumul de energie ≤0,45W
Material ABS
Material panou Geam securizat
Dimensiuni Extern: 80 x 80 x (10,2 + 32) mm;
Interioare: 50 x 50 x (10,2 + 32) mm
Sisteme suportate iOS 8.0, Android 4.0 și versiuni ulterioare
App AL TĂU / Viața inteligentă
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.