Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Telecomanda universala Avatto S16 Pro WiFi Negru

Cod:

30896


Cod intern: #2298667

  • Distribuie pe:
61,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Telecomanda universala S16 Pro WiFi Negru de la Avatto

Telecomanda universala IR WiFi RF 433MHz Avatto S16 Pro TUYA - Controlerul tau inteligent pentru casa

Uita de gramezi de telecomenzi ale televizorului, jaluzele, usi de garaj, aer conditionat sau iluminat. Avatto S16 Pro este o telecomanda universala care le va inlocui pe toate celelalte, oferindu-va confort si economisind spatiu. Garanteaza o comunicare rapida si precisa cu dispozitivele prin infrarosu la o distanta de pana la 10 metri. Mai mult decat atat, accepta aplicatia dedicata TUYA / Smart Life, astfel incat sa iti poti controla dispozitivele de la distanta folosind telefonul sau tableta. Pilotul se distinge printr-o constructie solida si functioneaza excelent in aproape toate conditiile!

Avatto/S16/1

Compatibil cu multe dispozitive

Avatto S16 Pro accepta atat frecventele RF433, cat si RF315, ceea ce inseamna ca este compatibil cu majoritatea dispozitivelor de pe piata. Biblioteca extinsa de coduri in infrarosu acopera peste 5000 de dispozitive IR, cum ar fi televizoare, aparate de aer conditionat, set-top box-uri, ventilatoare si iluminat. Aproximativ 98% dintre dispozitivele de telecomanda de pe piata functioneaza pe baza protocolului de 433 si 315 MHz, motiv pentru care S16 Pro este un instrument indispensabil pentru controlul casei inteligente. Cu S16 Pro economisiti spatiu si obtineti confortul de a controla diferite dispozitive cu un singur controler!

Avatto/S16/2

Casa inteligenta - Alexa, stinge lumina

Telecomanda accepta conectivitate Wi-Fi de 2,4 GHz, care permite controlul de la distanta al dispozitivelor folosind un smartphone sau o tableta. Dupa conectarea la aplicatie, poti folosi asistenti inteligenti precum Amazon Echo Alexa sau Google Home si poti controla dispozitivele din casa ta cu simple comenzi vocale. Aceasta este o solutie extrem de convenabila, care va scuteste de necesitatea de a utiliza o telecomanda sau alt controler. Avatto S16 Pro este o solutie convenabila, pregatita pentru viitor, care va permite sa va gestionati usor si intuitiv casa inteligenta.

Avatto/S16/3

Control versatil cu semnal stabil

Avatto S16 Pro ofera o raza de infrarosu de pana la 10 metri, permitandu-va sa controlati dispozitivele chiar si din capatul indepartat al camerei. Echipat cu transmitatoare in infrarosu omnidirectionale, ofera un semnal stabil si un raspuns rapid. Acest lucru inseamna o mai mare comoditate si flexibilitate in controlul dispozitivelor din casa dvs.

Avatto/S16/4

Constructie solida

Dispozitivul functioneaza intr-o gama larga de temperaturi (0 ℃ pana la 60 ℃) si face fata umiditatii ridicate, ceea ce il face perfect pentru diferite conditii. Datorita acestui fapt, puteti fi sigur ca Avatto S16 Pro va functiona eficient oriunde aveti nevoie de el.

Avatto/S16/5

Partajati accesul

Telecomanda permite operarea usoara si de catre alti membri ai familiei. In aplicatia mobila, puteti permite accesul la gestionarea dispozitivelor altor membri ai gospodariei. Alegand Avatto S16 Pro, iti vei face casa si mai functionala si mai prietenoasa cu toti locuitorii sai.Inovati-va viata si bucurati-va de confortul tehnologiei inteligente.

Avatto/S16/6

Model S16 Pro
marimea produsului O65*21mm
Putere DC 5V/1A (Micro USB2.0)
Frecventa infrarosu 38KHz
Frecventa RF RF433+RF315
Raza infrarosu ≤10 metri
Protocolul WiFi 2,4 GHz
Standard Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
Interval de temperatura de functionare 0℃-60℃
Gradul de functionare Interval de umiditate 0-95%RH

Specificatii tehnice


  • Emag
    • Tip produs
    • Utilizat pentru
    • Tip conectare
    • Conectivitate
      Wireless
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Standard Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.