Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Termostat inteligent Avatto WT410-16A-W incalzire electrica 16A WiFi

Cod:

37276


Cod intern: #2501965

  • Distribuie pe:
104,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Termostat inteligent WT410-16A-W incalzire electrica 16A WiFi de la Avatto

Avatto WT410-16A-W Termostat inteligent pentru încălzire electrică 16A WiFi

Gestionează temperatura din casa ta într-un mod modern. Termostatul inteligent Avatto WT410-16A-W este proiectat pentru controlul încălzirii electrice cu o sarcină maximă de 16A. Cu conectivitate Wi-Fi, puteți controla de la distanță temperatura printr-o aplicație. Produsul funcționează și cu asistenți vocali populari și vă permite să creați programe și să vă integrați cu alte dispozitive inteligente. Alegeți soluții inovatoare și economisiți la facturile de energie electrică în timp ce vă bucurați de confort și căldură!

Avatto/WT410-16A-W/4

Creați condițiile perfecte

Termostatul Avatto oferă opțiuni avansate de programare săptămânală, permițându-vă să setați diferite temperaturi pentru 6 perioade de timp în timpul săptămânii și 2 perioade de timp în weekend. Este o soluție ideală pentru familiile care doresc să ajusteze temperatura la nevoile lor actuale. Luminozitatea reglabilă a ecranului LED HD oferă un plus de confort, mai ales noaptea când somnul ar putea fi perturbat. Există, de asemenea, o opțiune de a opri complet iluminarea.

Avatto/WT410-16A-W/6

Precizie pentru confort și economii

Precizia ridicată a setărilor termostatului Avatto, cu o precizie de până la 0,5°C, asigură temperatura perfectă în casa dumneavoastră, ducând la confort și economii de energie. Aparatul afișează temperatura camerei cu o precizie de 0,1°C. De asemenea, oferă o funcție de histerezis, permițându-vă să controlați intervalul de temperatură de la 0,5°C la 10°C.

Avatto/WT410-16A-W/2

Schimbarea modului fără efort

Termostatul acceptă 4 moduri de funcționare, inclusiv Manual, Programare, Programare temporară și Plecare, permițându-vă să reglați eficient temperatura la nevoile în schimbare, ceea ce este util mai ales în situații de urgență, cum ar fi sosirea oaspeților neaștepți.

Avatto/WT410-16A-W/3

Control de oriunde

Cu compatibilitate cu aplicațiile Smart Life și Tuya Smart, termostatul Avatto vă permite să controlați temperatura din casa dvs. de oriunde, lucru care va fi foarte apreciat de persoanele ocupate care petrec mult timp departe de casă. Există și opțiunea de a gestiona dispozitivul folosind comenzi vocale. Produsul este compatibil cu Amazon Alexa, Google Home și Yandex Alice, permițându-vă să vă relaxați pe canapea și să reglați setările de temperatură fără să vă treziți acasă. Preferi soluții mai tradiționale? Utilizați panoul tactil!

Avatto/WT410-16A-W/1

Alegerea perfectă pentru familii

Funcția de partajare a termostatului permite mai multor persoane din gospodărie să-l gestioneze, permițând întregii familii să aibă grijă în mod colectiv de confortul casei. În plus, blocarea pentru copii elimină riscul modificărilor accidentale ale setărilor - nu trebuie să vă faceți griji că micuțul dvs. efectuează ajustări nedorite la funcționarea dispozitivului!

Avatto/WT410-16A-W/5

Creați o casă inteligentă

Conectați termostatul la alte dispozitive inteligente pentru a crea scene adaptate situațiilor specifice - de la întoarcerea acasă până la culcare. În plus, există opțiunea de control de grup al termostatelor în camere diferite, oferind un plus de confort.

Avatto/WT410-16A-W/8

Inclus în pachet:

  • Termostat inteligent Avatto WT410-16A-W
  • Șuruburi x2
  • Senzor extern (3m)
  • Manual de instructiuni
Producător Avatto
Model WT410-16A-W
App Smart Life/Tuya Smart
Control vocal Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice etc.
Senzor de temperatura NTC
Precizia de măsurare a temperaturii ±1 ℃
Ecran LED
Temperatura de Operare de la -5°C la 50°C
Autoconsum <1W
Interval de setare a temperaturii de la 15°C la 95°C
Precizia setarii temperaturii 0,5°C
Interval de calibrare a temperaturii de la -9,9°C la 9,9°C
Precizia detectării temperaturii camerei 0,1°C
Interval de histerezis de temperatură de la 0,5°C la 10°C
Curent de sarcină 16 A
Voltaj AC 100-240V 50/60Hz
Dimensiuni 86 x 86 x 14 mm (partea din față) + 26 mm (partea din spate)
Culoare alb

Specificatii tehnice


  • Emag

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.