Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Bosch Smart Home door/window contact II Plus, opening detector Gri

Cod:

8750002096


Cod intern: #1889608

  • Distribuie pe:
286,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smart Home door/window contact II Plus, opening detector Gri de la Bosch

Contact uşă/fereastră II (plus)

Detectează în mod fiabil ușile și ferestrele deschise – iar versiunea plus detectează chiar și vibrațiile

Protecție la efracție și economii de energie într-unul

Sistemul compact polivalent, contact ușă/fereastră II (plus) nu vă permite doar să urmăriți dacă ușile, ferestrele și altele sunt deschise sau închise - puteți, de asemenea, să economisiți multă energie și să vă protejați casa. de la spărgători.
Aici, aveți de ales între modelul standard de contact ușă/fereastră II și modelul de contact ușă/fereastră II plus cu un senzor suplimentar de vibrații.


Privire de ansamblu perfectă

Alergarea prin casă este o știre veche: datorită contactului ușă/fereastră (plus), trebuie doar să te uiți în aplicație pentru a afla dacă o fereastră sau o ușă este deschisă sau închisă.

Dacă starea se schimbă, ești informat în funcție de preferințele tale, fie prin notificare push, fie prin Widget, indiferent dacă ești acasă sau afară.


Protecție inteligentă împotriva efracției

Dacă contactul pentru ușă/fereastră (plus) detectează că o fereastră a fost deschisă în timp ce sistemul de alarmă este activat, acesta declanșează imediat o alarmă.

Versiunea de securitate a contactului ușă/fereastră chiar dă un semnal de alarmă dacă există vibrații cauzate de încercările de spargere.

Extra inteligent: sunteți avertizat despre riscurile de securitate dacă ușile/ferestrele sunt deschise când sistemul de alarmă este activat.


Sustenabilitate fără efort

Contactul cu ușa/fereastră (plus) facilitează economisirea energiei – datorită serviciului „Ventilație durabilă”:

dacă senzorul de fereastră inteligentă detectează că deschideți o fereastră în scopuri de ventilație, termostatele inteligente din cameră sunt oprite automat. Astfel, eviți să lași căldura să iasă pe fereastră.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.