Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Termometru si higrometru inteligent TP-LINK -20-60 °C, Ver 1.0, Alb

Cod:

TAPO T310


Cod intern: #2276863

  • Distribuie pe:
80,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Termometru si higrometru inteligent -20-60 °C, Ver 1.0, Alb de la TP-LINK

TP-LINK TAPO T310, Senzor smart de temperatura si umiditate (necesită Hub Tapo), Wireless: 868 / 922 MHz, Acuratete temperature: ±0.3°C, Acuratete umiditate: ±3%RH, Dimensiuni: 46*46*12.3 mm, Alimentare: Baterie CR2450.



Senzor Smart de temperatură și umiditate (necesită Hub Tapo)

  • Monitorizare rapidă și precisă - Tapo T310 detectează temperatura și umiditatea folosind senzorul elvețian de înaltă precizie, încorporat în dispozitiv. Senzorul obține și actualizează datele la fiecare 2 secunde. (Precizie: ±0,3 °C, ±3% RH)
  • Automatizarea locuinței - Pornește/oprește automat dispozitivele electronice din locuința ta atunci când detectează valori care nu se încadrează în intervalele lor prestabilite. 

  • Stocare gratuită de date în cloud - Înregistrează datele de temperatură și umiditate și generează rezumate periodice ale acestora.

  • Notificări în aplicație - Primești alerte instantanee pe telefon ori de câte ori nivelurile nu se încadrează în limitele prestabilite.

  • Instalare flexibilă - Senzorul poate fi agățat cu ajutorul lanyard-ului, atașat pe o suprafață cu un adeziv sau magnet sau amplasat pe un birou.

  • Control via Hub - Dispozitivul este controlat prin hub-urile Tapo (se achizitioneaza separat).

 

Senzor Smart de temperatură și umiditate

Senzor de înaltă acuratețe

±0,54°F/±0,3°C ±3%RH

Funcționează împreună cu dispozitivele Tapo

2 secunde

Notificări instantanee în aplicație

*Necesită Hub Tapo  (se achizitioneaza separat)

Monitorizare în aplicația Tapo

Umiditatea și temperatura îți pot afecta atât sănătatea, cât și confortul personal. Verifică în timp real temperatura și umiditatea unei camere cu ajutorul aplicației Tapo, de oriunde te-ai afla.

Senzor de înaltă precizie

Senzorul elvețian încorporat are o precizie tipică de ±3%RH, ±0,3°C / 0,54°F. Prin obținerea și actualizarea datelor la fiecare 2 secunde, senzorul îți oferă informații actuale precise.

±3%RH

±0.3°C / ± 0.54ºF

Interval de umiditate: 0%~99%RH

Interval de temperatură: -20~60ºC / -4~140ºF

Alerte instantanee în aplicație

Primești notificări instantanee în aplicația Tapo atunci când nivelurile de temperatură sau umiditate depășesc intervalele configurate de tine. Astfel, vei fi întotdeauna la curent cu schimbările ce se petrec în locuința ta.

Confort sporit și economisire a energiei

Senzorul pornește/oprește automat aparatele electronice conectate la dispozitivele Tapo, cum ar fi radiatorul, aerul condiționat, ventilatorul și umidificatorul, pentru a regla nivelul de confort din cameră, ajutând astfel la diminuarea facturilor la energie.

Hub Tapo Senzor T310 Priză smart

Sub 16℃

Pornire radiator

Peste 21℃

Oprire radiator

Stocare și export de date gratuite

Senzorul înregistrează și stochează datele de temperatură și umiditate în cloud până la 2 ani. Exportă toate datele într-un fișier CSV trimis pe e-mail pentru a le examina oricând.

Performanță de lungă durată

Datorită tehnologiei sale wireless de putere redusă, durata de viață a bateriei senzorului Tapo T310 este de până la 2 ani, iar în momentul descărcării, aceasta poate fi înlocuită rapid cu o altă baterie CR2450.*

*Durata de viață a bateriei de până la 2 ani se bazează pe testele din laboratorul TP-Link. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de condițiile de funcționare.

 
Orificiu senzor Agățătoare pentru lanyard Indicator LED Orificiu de deschidere a panoului din spate

Utilizări versatile, plasare flexibilă

Senzorul are un design minimalist, fiind proiectat pentru a se potrivi în majoritatea locurilor. Agață senzorul cu lanyard-ul său, montează-l pe perete cu adeziv sau atașază-l pe suprafețe metalice cu magneți (toate fiind incluse în pachet).

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.