Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ruptor R3, Autonomie 75 km, Viteza maxima 45 km/h, 150 kg max. Negru

Cod:

5901821997812


Cod intern: #2502649

  • Distribuie pe:
4.725,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 2,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere R3, Autonomie 75 km, Viteza maxima 45 km/h, 150 kg max. Negru de la Ruptor

Ruptor R3

Ruptor R3 se simte cel mai bine in compania individualistilor, nonconformistilor si a oamenilor cu un caracter distinct. Constructia sa masiva - chiar si blindata - nu arata doar ca nu este un scuter obisnuit. De asemenea, asigura o viata mai lunga a vehiculului! Acest lucru, la randul sau, va va permite sa va bucurati de un aspect perfect pentru o lunga perioada de timp.

Instinct animal

Ruptor R3 este o fiara, si nu numai in aparenta! Adevarata lui fata poate fi vazuta inauntru. Este suficient de remarcat ca intreaga experienta pe sosea va fi asigurata de un motor cu o putere de pana la 800 W. O unitate atat de puternica inseamna ca practic niciun deal sau obstacol nu va fi o problema pentru tine. Nu ar trebui sa fie afectat de greutatea dumneavoastra sau a obiectelor pe care le transportati, deoarece Ruptor R3 poate transporta pana la 150 kg! Sa adaugam un volan confortabil, de designer si avem combinatia perfecta de rezistenta, confort si eleganta - Ruptor R3!

Putere si confort

Nu este usor sa imbini afacerile cu placerea. In ciuda acestui fapt - la proiectarea Ruptor - acest lucru a fost realizat! Pe langa aspectul unic, motor puternic, baterie eficienta si frane fiabile - veti beneficia si de: Afisaj - aici puteti vedea viteza curenta intr-un mod clar si transparent › si gradul de incarcare a bateriei. In plus, veti avea informatii despre temperatura controlerului, astfel incat veti evita supraincalzirea vehiculului! Modul pietonal va va permite sa va deplasati confortabil si in siguranta printre pietoni! Mentinerea automata a vitezei intre 1 si 5 km/h iti va fi mai usor sa mergi cu toata gasca! Pentru ca pradatorii raman impreuna - indiferent de situatie.

App

Cat ai clipi, poti modifica setarile si poti verifica starea scuterului tau (kilometraj, starea bateriei etc.). Si in timp ce stati parcat, daca va indepartati de vehicul, il puteti incuia. Datorita acestui lucru, nimeni, in afara de tine, nu va putea sa-l porneasca (si daca cineva incearca, alarma va suna).

Securitate

Predator nu inseamna neaparat periculos. Ne dorim ca cucerirea drumurilor sa fie sigura pentru sanatatea ta. Desigur, din cauza naturii lui Ruptor R3, nu a fost posibil sa se instaleze frane obisnuite. Prin urmare, materialele si designul franelor cu disc au fost atent luate in considerare. Toate acestea pentru a va oferi control deplin si incredere - chiar si in situatii de urgenta! Acest lucru este ajutat si de anvelopele groase, care asigura atat aderenta, cat si controlul asupra vehiculului.Datorita lor, veti putea face cu incredere chiar si virajele foarte stranse si veti putea manevra in conditiile in care alte scutere ar renunta cu mult timp in urma.

Unic

Toate elementele mentionate mai sus va vor permite sa va intindeti in sfarsit aripile pe drum. Putere adecvata, confort deplin si elemente de siguranta fiabile. Acest lucru, plus numeroasele facilitati, inseamna ca soferii care aleg Ruptor o data vor ramane cu el.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Viteza maxima
      45 km/h
    • Masa proprie
      28 Kg
    • Masa maxima
      150 Kg
    • Dimensiuni
      124.7 x 67.5 x 117 cm
    • Tip roti
      10 Inch
    • Altele
      Puterea motorului: 800 W
    • Culoare
      Negru
  • Acumulator
    • Tip acumulator
      Litiu-ion
    • Durata de incarcare
      8-10 h

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.