Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Intrerupator touch Avatto N-TS10-B2 Smart Light WiFi 2 Way TUYA Negru

Cod:

30802


Cod intern: #2298553

  • Distribuie pe:
87,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Intrerupator touch N-TS10-B2 Smart Light WiFi 2 Way TUYA Negru de la Avatto

Avatto N-TS10-B2 Comutator WiFi Dual Touch TUYA (negru)

Comutatorul tactil Avatto N-TS10-B2 poate fi folosit în orice casă, birou sau hotel. Îți permite să aprinzi și să stingi lumina în mod convenabil, o poți controla și de la distanță folosind aplicația TUYA / Smart Life. Dispozitivul este compatibil și cu Amazon Alexa și Google Assistant, ceea ce vă permite să-l controlați folosind comenzi vocale. Produsul se conectează prin Wi-Fi și are 2 butoane. Este foarte usor de asamblat si are un design modern, stilat.

Avatto/N-TS10-B2/1

Controlați lumina de la distanță

Simți că ai uitat să stingi lumina înainte de a ieși din casă? Nicio problemă - acum o poți face cu smartphone-ul tău! Comutatorul Avatto este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, care vă va permite să porniți și să opriți iluminatul de la distanță de oriunde. Doar ajunge la telefon! Dacă doriți, partajați dispozitivele cu alți membri ai familiei, astfel încât aceștia să le poată controla și de la distanță.

Avatto/N-TS10-B2/3

Posibilitati suplimentare

Aplicația vă permite, de asemenea, să creați un program de lucru pentru anumite dispozitive. Setează lumina astfel încât să se aprindă automat dimineața când te trezești și să se stingă noaptea când te culci! De asemenea, puteți utiliza cronometre și controlați dispozitivele selectate în grupuri. De asemenea, puteți asocia comutatoarele cu alte dispozitive, cum ar fi senzori, pentru a crea scene inteligente. Fă-ți luminile să se aprindă automat imediat ce intri în casa ta!

Avatto/N-TS10-B2/5

Compatibil cu asistenții vocali

Stai întins într-un pat confortabil, nu ai telefonul la îndemână și vrei să stingi lumina? Sau poate gătiți ceva și ați putea folosi puțină lumină suplimentară, dar aveți mâinile pline? Comutatorul Avatto va funcționa în aceste situații și în multe alte situații! Dispozitivul este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Așa că îl puteți controla cu vocea - doar o simplă comandă pentru a aprinde sau stinge lumina!

Avatto/N-TS10-B2/4

Calitate superioară

Comutatorul Avato va completa fantastic decorul oricărei camere - se caracterizează printr-un design elegant, minimalist. A fost echipat cu un panou de sticlă care este rezistent la zgârieturi și ușor de curățat - doar ștergeți praful de pe el. Dispozitivul este, de asemenea, foarte ușor de asamblat și configurat. Comutatorul are, de asemenea, o lumină de fundal delicată, care îl face ușor de localizat în întuneric. Dacă doriți, le puteți opri, astfel încât să nu vă perturbe somnul.

Avatto/N-TS10-B2/2
Producător avato
Model N-TS10-B2
Culoare Negru
Numărul de butoane 2
Frecvență 2.412-2.484 GHz
standard wireless IEEE 802.11b/g/n
putere nominală 800W/canal
curent nominal 10A
tensiune de intrare AC 85-265V, 50/60Hz
tensiunea de iesire AC 85-265V, 50/60Hz
Consumul de energie ≤0,45W
Material ABS
Material panou Geam securizat
Dimensiuni Extern: 80 x 80 x (10,2+32)mm; Interioare: 50 x 50 x (10,2+32)mm;
Sisteme suportate iOS 8.0, Android 4.0 și versiuni ulterioare
App TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.