Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Intrerupator touch Avatto N-TS10-W3 10 A Alb

Cod:

30803


Cod intern: #2298556

  • Distribuie pe:
88,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Intrerupator touch N-TS10-W3 10 A Alb de la Avatto

Comutator de lumină inteligent WiFi Avatto N-TS10-W3 TUYA cu 3 căi (alb)

Comutatorul tactil Avatto N-TS10-W3 își va găsi utilizarea în fiecare casă, birou sau hotel. Vă permite să aprindeți și să opriți lumina în mod convenabil și o puteți controla de la distanță folosind aplicația TUYA / Smart Life. Dispozitivul este, de asemenea, compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant, permițându-vă să-l controlați cu comenzi vocale. Produsul se conectează prin Wi-Fi și este echipat cu 3 butoane. Este foarte ușor de instalat și are un design modern și elegant.

 

Controlați lumina de la distanță

Simți că ai uitat să stingi luminile înainte de a părăsi casa? Nicio problemă - acum o poți face cu smartphone-ul tău! Comutatorul Avatto este compatibil cu aplicația TUYA / Smart Life, care îți va permite, printre altele, să aprinzi și să stingi luminile de la distanță de oriunde. Tot ce trebuie să faci este să iei telefonul tău! Dacă doriți, partajați dispozitivele cu restul familiei, astfel încât și ei să le poată controla de la distanță.

 

Posibilitati suplimentare

Aplicația vă permite, de asemenea, să creați un program de funcționare pentru anumite dispozitive. Setează-ți luminile să se aprindă automat dimineața, când te trezești și stingeți noaptea când mergeți la culcare! De asemenea, puteți utiliza cronometre și controlați aparatele selectate în grupuri. De asemenea, este posibil să împerechezi comutatoarele cu alte dispozitive, cum ar fi senzori, pentru a crea scene inteligente. Faceți ca luminile să se aprindă automat imediat ce intri în casă!

 

Compatibilitate cu asistenții vocali

Stai întins într-un pat confortabil, nu ai telefonul la îndemână și vrei să stingi lumina? Sau poate doar gătești ceva și ai putea folosi puțină iluminare suplimentară, dar mâinile tale sunt ocupate? Comutatorul Avatto își va dovedi valoarea în aceste și multe alte situații! Dispozitivul este compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa. Așa că îl puteți controla cu vocea - o comandă simplă este tot ce este nevoie pentru a aprinde sau stinge lumina!

 

Design de înaltă calitate

Comutatorul Avato va completa fantastic decorul oricărei camere - are un design elegant și minimalist. Dispune de un panou de sticlă care este rezistent la zgârieturi și ușor de curățat - pur și simplu ștergeți-l de praf. Unitatea este, de asemenea, foarte simplu de instalat și configurat. Comutatorul are, de asemenea, o lumină de fundal blândă pentru a fi ușor de localizat în întuneric. Dacă doriți, îl puteți opri, astfel încât să nu vă perturbe somnul.

 

Marca rapid
Model N-TS10-W3
Culoare alb
Numărul de butoane 3
Frecvență 2.412-2.484 GHz
Standard wireless IEEE 802.11 b/g/n
Putere nominală 800 W/canal
Curent nominal 10 A
Tensiune de intrare AC 85-265 V, 50/60 Hz
Tensiune de ieșire AC 85-265 V, 50/60 Hz
Consumul de energie ≤0,45W
Material ABS
Material panou Geam securizat
Dimensiuni Extern: 80 x 80 x (10,2+32) mm; Intern: 50 x 50 x (10,2+32) mm;
Sisteme suportate iOS 8.0, Android 4.0 și versiuni ulterioare
App AL TĂU / Viața inteligentă
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.